Om LOD

Vi är LOD!

LOD Metallformgivning. Unika smycken och föremål på Kungsholmen sedan 1999

LOD är en sammanslutning av sju silver och guldsmeder med examen från Konstfack. Vi delar verkstad, butik och galleri på Kungsholmen i Stockholm. I butiken är du välkommen att uppleva personliga smycken och unika föremål. Allt tillverkat av oss i vår verkstad.

Vi genomför utställningar både i vårt eget galleri och utomlands, som individer och som LOD. Vanligtvis bjuder vi in till fyra utställningar om året i våra lokaler. På två av dessa kan du njuta av internationellt samtida silversmide.

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du en personlig inbjudan till våra vernissager.

Kontakt:
info@lod.nu

Besök oss på:
Norra Agnegatan 40,
112 29 Stockholm.
Tel: + 46 (0) 8 652 22 28

Om Butiken:
Butiken LOD har ett stort urval av föremål och smycken. Här kan man handla direkt eller beställa en aldeles egen variant av något av det som vi formger och tillverkar. Du kan också köpa våra populära presentkort och vi har kortterminal.

Om du inte bor i Stockholm går det även bra att beställa via mejl eller telefon. Leveranstiden varierar helt individuellt beroende på vilka utställningar som är på gång och vilket föremål det gäller. Normalt är en till åtta veckor.

Tillgänglighet LOD ligger i gatuplanet och entrén är utan trappor. När vi har öppet är butiken/galleriet alltid bemannat och besök ger ett personligt möte med någon av oss medlemmar som kan anpassa sättet föremål visas. Vi använder i princip aldrig montrar vilket ökar tillgängligheten och den taktila upplevelsen är en viktig del av upplevelsen.

Upplevelser för barn På LOD vill vi inkludera alla åldrar. I lilla skyltfönstret har vi som regel en rörlig installation som styrs med ett tryck på en knapp från utsidan. Vi varierar innehållet med utställningarna. Närheten till verkstaden gör att vi har möjlighet att visa hur verktygen påverkar metallen och berättar om metallens och minerals olika egenskaper. Det gör vi såklart för alla åldrar.

Våra öppettider:
Tisdag – fredag          11.00 – 18.00
Lördag                         11.00 – 15.00
Söndag, måndag
och heldagar                  stängt

Att boka möte:
Du är alltid välkommen till LOD, men om du vet vem som har gjort det som du är intresserad av är du välkommen att kontakta formgivaren direkt för ett möte.

Tobias Birgersson e-mail, tobias.birgersson@lod.nu

Pernilla Sylwan e-mail, pernilla.sylwan@lod.nu

Erik Tidäng e-mail, erik.tidang@lod.nu

Lena Jerström e-mail, lena.jerstrom@lod.nu

Petronella Eriksson e-mail, petronella.eriksson@lod.nu

Klara Eriksson e-mail, klara.eriksson@lod.nu

Maki Okamoto e-mail maki.okamoto@lod.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>